قارچ خشک ۴ کیلو گرمی

80.000 تومان 90.110 تومان
نقد و بررسی افزودن نقد خود

شرکت کشاورزی جلگه دز (قارچ دزفول) در حال حاضر با مدرن‌ترین تکنولوژی روز دنیا اقدام به تولید قارچ خوراکی نموده است که محصول تولیدشده به دلیل اینکه در شرایط استاندارد تولید می‌شود عاری از هرگونه باقی‌مانده مواد شیمیایی ازجمله آفت‌کش‌ها می‌باشد.
برای شست و شوی قارچ از دستگاه مخصوص استفاده می‌گردد که قارچ در کوتاه‌ترین زمان ممکن به‌صورت کاملاً مکانیزه به‌خوبی با آب سرد شسته می‌شود. و سپس توسط دستگاه اسلایسر ورقه ورقه شده و در خشک‌کن مخصوص با دمای مناسب خشک می‌شود درنتیجه تقریباً تمام املاح و ویتامین‌های موجود را دارا می‌باشد.
این محصولات دارای کیفیت بسیار مطلوبی است و به‌صورت قارچ خشک سفید و قارچ خشک قهوه‌ای دربسته‌های 50 گرمی، 100گرمی، یک کیلویی، دو کیلویی و چهار کیلویی تولید و به بازار عرضه می‌گردد.
در قسمت اطلاعات تکمیلی می‌توانید مشخصات کامل محصول و ارزش غذایی آن را مشاهده نمایید.

فرایند تولید قارچ خشک‌شده

حذف آب و خشک‌کردن یکی از معمول‌ترین روش‌هایی است که برای نگهداری قارچ مورداستفاده قرار می‌گیرد. مراحل تولید قارچ خشک به شرح زیر می‌باشد:
1. شستشو و تمیز کردن: برای شستشوی قارچ از دستگاه شستشوی ویژه‌ای استفاده می‌شود. قارچ پس از ورود به دستگاه در آب غوطه‌ور شده و سپس توسط نقاله از زیرآب فشان ها عبور می‌کند و تمام سطوح آن به‌خوبی شسته می‌شوند. دستگاه مجهز به مخزن آب است که موجب می‌شود در مصرف آب صرفه‌جویی شود.
2. اسلایس کردن (ورقه ورقه کردن): ورقه ورقه کردن قارچ به‌صورت کاملاً مکانیزه انجام می‌شود و برای این کار از دستگاه اسلایسر مخصوص قارچ استفاده می‌شود که با توجه به سفارش می‌توان در ضخامت‌های مختلف تهیه شوند. استفاده از دستگاه اسلایسر مخصوص قارچ موجب می‌شود که محصول تولیدی دارای یکنواختی و بازارپسندی زیادی باشد.
3. جداسازی : جداسازی شامل بازرسی و جداسازی مواد نامطلوب است. برای این کار قارچ‌های نامناسب و آسیب‌دیده توسط کارگران جدا می‌شوند.
4. قرار دادن قارچ روی سطوح مشبک: در این مرحله قارچ‌ها روی سطوح مشبک به‌صورت یک‌لایه و یکنواخت قرار می‌گیرند. سطوح مشبک درون جعبه‌ها قرارگرفته و آماده ورود به دستگاه خشک‌کن می‌شوند.
5. خشک‌کردن: در این مرحله جعبه‌ها درون خشک‌کن قرار می‌گیرند. هوای ورودی پس از عبور از فیلتر وارد کویل آب گرم شده و به‌وسیله یک فن به داخل خشک‌کن و متعاقباً به داخل جعبه‌ها دمیده می‌شود . عبور هوای گرم باعث از دست دادن رطوبت قارچ و سپس خشک شدن آن می‌گردد. با استفاده از جریان هوای گرم و خشک با دمای 64-56 درجه سانتی‌گراد بسته به رطوبت و دمای فصل بین 4تا8 ساعت زمان لازم است تا قارچ خشک‌شده و به رطوبت پایین‌تر از 9% برسد. خشک‌کردن با این روش محدودیت حجمی ندارد و روزانه تا 2 تن می‌توان قارچ خشک تولید کرد.
6. بسته‌بندی: در این مرحله قارچ‌های خشک‌شده پس از خنک شدن از درون جعبه‌ها روی میز مخصوص تخلیه می‌شوند. سپس قارچ آسیب‌دیده، شکسته و .... جداسازی می‌شوند. بسته‌بندی با توجه به به نوع سفارش می‌تواند متفاوت باشد. برای مصارف خانگی می‌توان دربسته بندی‌های در حجم کم و برای مصارف رستوران‌ها و صنایع تبدیلی در حجم بزرگ‌تر بسته‌بندی کرد.
7. برچسب‌زنی: پس از تائید نتایج آزمون‌های کنترل کیفیت محصول برچسب‌زنی می‌شود. عملیات برچسب‌زنی توسط ماشین‌های اتوماتیک انجام می‌شود. برچسب بسته باید شامل اطلاعاتی از قبیل نام و مشخصات تولیدکننده، نام محصول، شماره پروانه تولید و بهره‌برداری و سری ساخت، تاریخ تولید و انقضا و...باشد. پس‌ازاین مرحله محصول جهت عرضه به انبار منتقل می‌شود.
عنوان شرح
وزن 4 کیلو
جنس بسته پلاستیک مجاز (غیر قابل نفوذ نسبت به رطوبت)
انرژی (در ۱۰۰ گرم قارچ خشک) 293 کالری
پروتئین (در ۱۰۰ گرم قارچ خشک) 34 گرم
کربوهیدرات (در ۱۰۰ گرم قارچ خشک) 31 گرم
چربی (در ۱۰۰ گرم قارچ خشک) 2/5 گرم
فیبر (در ۱۰۰ گرم قارچ خشک) 10/17 گرم
مواد معدنی (در ۱۰۰ گرم قارچ خشک) 10 گرم
توضیحات تکمیلی قارچ خوراکی سرشار از ویتامین های گروه ب میباشد

ارسال نظر

نام *

ایمیل *


1 نظر

  • بهار شنبه 15 مهر 1402 15:40:18 پاسخ

    با سلام . قیمت بسته 4 کیلویی قارچ خشک رو میفرمایید؟ برای تولید کننده که مقدار زیاد میخواد چطور محاسبه میشه

    ارسال پاسخ به بهار

    نام *

    ایمیل *

محصولات مرتبط